Skip to main content

Tools die kunnen helpen

wrts.nl

Oefenplatform naast jouw lesboeken – Maak oefenvragen of oefentoetsen, bekijk uitlegvideo’s, leer woordjes gratis en chat met tutoren.

ikleerleren.nl

www.ikleerleren.nl

Ik Leer Leren is een training voor kinderen vanaf groep 8 die vastlopen in hun schooltaken en leerwerk. Ik Leer Leren is geen huiswerkbegeleiding en ook geen verzameling tips of trucjes, maar een methode die uitgaat van al aanwezige kwaliteiten. Kinderen ontdekken zélf wat werkt en hoe ze hun leerwerk optimaal kunnen plannen en uitvoeren.

meesterklaas.nl

www.meesterklaas.nl

Oefen spelling, taal en woordenschat met Meester Klaas

rekentuin.nl

www.rekentuin.nl

Rekenen oefenen met plezier! – Extra oefenstof naast de rekenmethode of meer uitdaging voor al je leerlingen? Rekentuin is hét online oefenprogramma ter aanvulling op je methode. In Rekentuin oefenen kinderen vanaf groep 1 t/m 8 spelenderwijs en op hun eigen niveau rekenvaardigheden met uitdagende online rekenspellen.

teaadema.nl

www.teaadema.nl

Antwoorden en oplossingen voor kinderen, ouders en professionals – Centrum Tea Adema biedt opgroeiende kinderen, ouders en professionals antwoorden en oplossingen op het vlak van leren, gedrag, emoties en opvoeding. Altijd met respect… en een vleugje humor. Op deze site vind je alles over onze opleidingen, methodes en praktische tools.

ikleerinbeelden.nl/

www.ikleerinbeelden.nl

Naast het feit dat beelddenken bestaat en gebruik te maken van de voordelen hiervan, is het ook belangrijk verder te kijken. Om goed te kunnen functioneren op school en in de maatschappij hebben we ook de linker hersenhelft nodig. Nóg belangrijker is de uitwisseling van informatie tussen de linker en rechter hersenhelft. Daarnaast is het belangrijk dat het kind zich veilig voelt, dat het lichaam in balans is en dat de zintuigen goed werken. Het fundament moet in orde zijn voor er gebouwd kan worden!

Eenvoudige bewegingsoefeningen die kinderen meestal erg leuk vinden (vooral als je uitlegt wat het doel is: makkelijker kunnen leren), kunnen een wereld van verschil maken!

fysiotherapieinbeweging.nl

www.fysiotherapieinbeweging.nl

Stilstaan bij beweging – Kwaliteit en goed langdurig resultaat in een plezierige samenwerking met u. Specialisaties: Fysiotherapie / Manuele therapie / Sportfysiotherapie / Dry Needling / Medical Taping Concept / Fasciatherapie

unbattle.nl

www.unbattle.nl

Een training met een paar uur aandacht voor wie jij bent als moeder!
Een paar uur lachen, rusten, ontdekken, ademen, zakken, ankeren en ontspannen. Zijn met wat er is.

Adres

Middelweg 38

6584 AH

Molenhoek